Marius Budăi îi cere demisia lui Klaus Iohannis

Prezent la o conferință de presă organizată la sediul PSD Botoșani, ministrul interimar al Muncii și Justiției Sociale , deputatul Marius Budăi i-a cerut demisia președintelui României, Klaus Iohannis, dar si președintelui PNL, Ludovic Orban.

”Pentru că recent a început campania electorală am văzut cum de la domnul președintele Klaus Iohannis, până la vectorii de opinie din PNL, au început să dea înapoi și spun că vor da și nu vor tăia bani. Eu am o întrebare foarte clară: când au mințit?  Atunci când au spus că le lăsăm o gaură în buget și nu sunt bani, când au spus, zi de zi practic,din 2017 până acum că nu sunt bani sau acum când spun că vor da? Pentru că, dacă și-au bătut joc de români, de pensionari, de părinții și bunicii noștri, panicând-ui că nu le vom plăti pensiile, eu, începând cu domnul președinte Iohannis și cu ceilalți vectori de opinie din PNL și cu premierul desemnat Orban, le cer demisia din viața publică, cu toată seriozitatea, pentru că nu așa trebuie să-ți faci campanie electorală.” a declarat Marius Budăi.

Totodată, ministrul interimar al Muncii și Justiției Sociale a evidențiat faptul că din 2016, de când PSD a preluat Guvernarea și până astăzi, punctul de pensie a crescut de la 871 de lei la 1265 de lei, un plus de 44%, iar până în 2020, ar trebui să ajungă la 1.775 de lei.