Marius Budăi, replică pentru noul ministru al Muncii: ‘Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri’

Marius Budai reacţionează la afirmaţiile succesoarei sale, Violeta Alexandru. După ce ministrul liberal a criticat infrastructura IT a ministerului, fostul ministru al Muncii o acuză pe aceasta că vrea să dea „tunuri” în această zonă. Marius Budăi reacţionează şi la afirmaţiile referitoare la evacuarea sediului Ministerului Muncii.

„Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT, si inventează că sistemele informatice ar fi dezastru. Dacă erau asa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații șamd
, declara Marius Budăi.

Aplicațiile și programele IT de la Șomaj și Casa de Pensii sunt achiziționate în 2011, respectiv 2015 și perfecționate constant, la fiecare modificare a legislației, pentru că, altfel, spre exemplu, nu se puteau recalcula pensiile pe Legea 221.

PS: Aflați dragi colegi de la PDL-PNL că nu este chiar așa de simplu să fii la guvernare? Eu cred ca adevărații profesioniști atunci cand întâmpină greutăți, caută soluții, rezolvă și merg mai departe, nu se vaită pe la TV”, a scris Marius Budăi pe Facebook.