Mihaela Hunca: „Vi se pare normal că acest guvern să funcționeze așa? Fără ministru la educație, fără ministru la interne”

Deputatul Pro România Mihaela Hunca a afirmat într-o conferință avută la sediul filialei Botoșani a partidului că susține moțiunea de cenzură împotriva actualului guvern.

Fostul șef al Învățământului din Botoșani a mai subliniat că nu este normal ca anumite ministere să nu aibă nici până la această ora un ministru, făcând referire la ministerul învățământului și cel de interne.

„În premieră nu avem ministru. Nu se pot da ordine de ministru, nu se pot da anumite acte normative, doar anumite adrese pot fi semnate de directorii generali. Dacă ne uităm la TV vedem că președintele spune că premierul este de vină, premierul spune că președintele este de vină. Cu ce este de vină Educația? Mai ales că ambii au spus că Educația este primordială. Credeți că este primordială? Fără ministru la educație, fără ministru la interne. Nu se pot lua decizii. Nu pot funcționa. Atunci nu este normal nicio zi să mai stea în plus acest guvern. Suntem de acord cu moțiunea de cenzură pentru a nu mai fi acest guvern” , a declarat deputatul Pro România, Mihaela Huncă.

VIDEO