VIDEO/FOTO – Mii de oameni s-au adunat în Valea Pădurii la a XII-a ediție a Festivalului Harbuzului

VEZI VIDEO:

Primăria şi Consiliul Local din Comuna Lunca au organizat a-XII-a ediţie a Festivalului Harbuzului, manifestare care a avut loc în locaţia numită Valea Pădurii.

Organizatorii au pregătit două zile de distracţie cu multe surprize şi cu invitaţi de seama din rândurile artiştilor populari consacraţi.

Sărbătoarea a inceput de sâmbătă cu o seară dedicată tineretului alături de artistii Dianna Rotaru, MCDJ şi spumă party.

A doua zi, duminică, programul a fost unul variat, artiștii prezenți pe scenă au reușit să încânte publicul prezent în număr foarte mare. Dintre cei care au evoluat pe scena amintim pe membrii Ansamblului “Comorile Luncii, Dan Doboş, Alexandru Brădăţan, Angelica Flutur, Anna Lesko şi Alex Velea.

Programul a fost unul destul de variat, cu invitați pe măsură. Manifestarea a început cu sărbătorirea mai multor cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de căsnicie în acest an, au avut loc concursuri tematice, dar şi premierea harbuzarilor.

În cadrul manifestărilor are loc şi Festivalul național de dans și muzică populară ,, Cânt și joc moldovenesc”, ediția a VII-a, la care vor participa tineri interpreți de folclor din România și Republica Moldova.

La tradiționalul eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Lunca au răspuns invitației primarului Marcel Marcu, prefectul Dan Slincu, senatorii Doina Federovici, Lucian Trufin, Costel Soptica, deputatul Costel Lupascu, finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, primari din localitatile invecinate si Consilieri Judeteni.

Tot cu ocazia evenimentului a fost prezența și o delegație condusa de Marcel Snegur, primarul comunei Parcova, raionul Edinet din Republica Moldova, localitate înfrățită din anul 2015 cu comuna Lunca.

În încheiere organizatorii au pregătit un superb foc de artificii.

GALERIE FOTO: