Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Botosani – VIDEO/FOTO

VIDEO:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a continuat seria vizitelor în teritoriu și joi s-a întâlnit cu autoritățile județului Botoșani.

Oficialul a discutat depre proiectele destinate dezvoltării infrastructurii, cel mai important, la această oră, fiind modernizarea DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos. Ministrul a dat asigurări că se va implica personal în implementarea proiectelor din județul Botoșani, implicit în realizarea acestei investiții care a fost scoasă din nou la licitație în data de 1 martie 2019, pentru că nicio ofertă nu respecta criteriile.

Ministrul Cuc a mai spus că este nevoie de o accelerare şi monitorizare mult mai atentă a proiectelor pe care le va implementa în perioada imediat următoare, mai ales că există foarte mulți bani la buget pentru întreținerea drumurilor naționale, dar și că nu va tolera nicio întârzire sau eroare din partea constructorilor.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost însoțit de şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, Ovidiu Mugurel Laicu , dar și de toţi parlamentarii PSD.

GALERIE FOTO:

(Visited 2 times, 1 visits today)