Mircea Magdalena, noul administrator public și-a început de astăzi activitatea în cadrul Primăriei Municipiului Botoșani

Suflu tineresc la Primăria Botoșani. Astăzi au fost prezentați de către primarul Cosmin Andrei cei doi viceprimari dar și noul administrator public

După discuția avută cu primarul Cosmin Andrei, noul administrator public din cadrul primăriei municipiului Botoșani se va ocupa de gestionarea proiectelor cu fonduri europene și va monitoriza câteva societăți din subordinea Consiliului Local.

„Principala activitate va fi de cordonator principal de credite. Vin cu o experiență în spate din cadrul ANRSC-ului. Am lucrat foarte mult pe serviciile comunitare de utilități publice și mă voi ocupa în mare parte de aceste servicii. Îmi voi da demisia din Consiliul Local pentru că este incompatibilă cu funcția de administrator public”, a declarat Mircea Magdalena, noul administrator public din cadrul primăriei Botoșani.

Mircea Magdalena are 32 de ani si a fost șef la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC ), iar ulterior a fost consilier la cabinetul senatorului Doina Federovici.

Conform noului Cod Administrativ, administratorul public are un contract de muncă valabil pentru o perioadă de 4 ani, conform mandatului primarului.