Modern Calor anunță că începând din 13 septembrie se face umplerea instalațiilor de încălzire din locuințe și efectuarea probelor de etanșeitate ale acestora

Societatea Modern Calor anunță că, începând de luni, 13 septembrie 2021, după un grafic eșalonat pe puncte termice, se va proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din blocurile de locuit și efectuarea probelor de etanșeitate ale acestora. Operațiunea de umplere a instalațiilor de încălzire în întreg municipiul Botoșani este programată a se finaliza pe data de 01 octombrie. 

Pentru a beneficia de confort termic pe timpul sezonului rece, proprietarii care doresc să se debranșeze, să se rebranșeze la sistemul centralizat de termoficare sau care sunt deja branșați, însă au de efectuat reparații la instalațiile interioare de încălzire, o pot face în perioada de până la umplerea instalațiiilor. 

La fiecare scară de bloc va fi afișată data exactă la care se va face operațiunea de umplere, conform graficului.

Din momentul respectiv, instalațiile rămân sub presiune și nu se mai pot face intervenții asupra lor, decât dacă persoana care solicită acest lucru suportă cheltuielile pentru golire.

În cazul în care, la momentul umplerii instalațiilor, consumatorii vor constata avarii la instalații, sunt rugați să sesizeze Dispeceratul termic al S.C. Modern Calor S.A., la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.959 sau la adresa de mail: relatii.clienti@moderncalor.ro

(Visited 110 times, 1 visits today)