Municipalitatea a reziliat contractul cu Victor Construct. Se pregătește o nouă licitație pentru stabilirea firmei care va continua lucrările la teatru

“Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu societatea Victor Construct. Această reziliere nu presupune niciun efort financiar. Acel contract încheiat în 2014 cu antreprenorul respectiv nu mai putea fi onorat în primul rând de constructor, pentru că rămânea la preţurile şi la manoperele din 2014 şi la combustibil, curent şi tot ce înseamnă alte cheltuieli la nivelul acelor valori”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Aflat intr-o conferință de presă la sediul primăriei, primarul Flutur a anunțat că municipalitatea botoșăneană va organiza o nouă licitație pentru stabilirea firmei care va continua lucrările de modernizare a clădirii Teatrului M. Eminescu.

Referitor la lucrările care au loc la Teatrul M. Eminescu, edilul a declarat:

„Merge bine partea de consolidare, am ieșit din subsol, am ajuns la parter, săptămâna viitoare ajungem la etajul unu. Data din contract pentru perioada de consolidare se va întâmpla în noiembrie așa cum spune contractul. Cu titlul de noutate am reziliat contractul cu societatea Victor Construct, modernizarea, restul de executat, în mod amiabil, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Acesta a precizat că proiectantul și consultantul vor da noile valori ale lucrărilor de modernizare a Teatrului Mihai Eminescu, proiect la care Primăria Municipiului Botoșani a pierdut o finanțare europeană de 5 milioane de euro pe care a recâștigat-o după ce primar a mai declarat primarul Flutur.