Muzeul Judeţean Botoşani organizează ,,Noaptea Albă a Galeriilor” – ediţia a V-a.

Muzeul Judeţean Botoşani organizează vineri, 11 octombrie 2019, între orele 16,oo – 24,oo, ,,Noaptea Albă a Galeriilor” – ediţia a V-a.

În spaţiul Galeriilor de Artă ,,Ştefan Luchian” Botoşani, la 20.oo va avea loc vernisajul expoziției ,,Natură static – între clasic și modern”, care poate fi vizionată în perioada 21 septembrie – 22 octombrie 2019.

Cele 40 de lucrări expuse fac parte din patrimoniul artistic al Muzeului Județean Botoșani și prezintă o temă care a fost abordată și tratată de către toți artiștii vizuali și care se adresează, în egală măsură, sensibilității estetice a celor care preferă pictura ,,clasicăˮ, dar și celor care se regăsesc în maniera modernă de exprimare plastică.

Evenimentul va fi completat cu momente muzicale susținute de CVARTET PHOEBUS Botoșani și întâlniri cu artiști plastici și scriitori botoșăneni

Proiectul denumit ,,Noaptea albă a Galeriilor” a fost iniţiat în anul 2007, în Bucureşti, de către Asociația Ephemair, este un eveniment complex, dedicat artei contemporane.