Noul jucator al FC Botosani, Marian Târşa : ” Voi da tot ce am mai bun ca sa va ridicați de pe scaune ” !

FC Botosani a mai bifat un transfer in cursul zilei de astazi,prin aducerea tanarului jucator de 19 ani, Marian Târşa. Marian a evoluat in acest sezon in doar sapte partide, el acuzand o accidentare foarte grava la antrenamentul nationalei U19, dar totusi tanarul a reusit la inscrie un gol in acest sezon .

Acest transfer a venit ca un lucru minunat in viața mea, pot spune sincer ca aveam nevoie de o schimbare pentru ca vin după o accidentare grea și ma bucur ca un club ca FC Botosani sa se gândească la mine și sa ma aprecieze mult mai mult decât clubul anterior .Cred ca Botosani va fi echipa care ma va lansa in fotbalul mult mai superior și cred ca e un pas înainte, un mare pas înainte. Nu cunosc niciun jucător , știu ca e o echipa frumoasa cu băieți serioși și cu multă calitate , cred ca la început va fi puțin ciudat pentru ca schimb o echipa brusc, m-am atașat mult de orașul Iași, dar știu ca la Botosani sunt oameni care știu fotbal, oameni profesioniști și un oras dornic de performante . Abia astept sa încep sa cunosc jucătorii și sper sa ma integrez și sa-mi câștig cu adevărat locul pe teren.

Ma bucur mult ca am ajuns in orașul și echipa voastră, știu ca sunteți niște oameni cu pretenții și aveți tot dreptul, voi încerca sa-mi ating obiectivele alături de colegi si sper sa va mulțumesc prin prestațiile mele pe teren, o sa fiu și criticat dar asta sunt lucruri normale și vreau sa dovedim doar prin fapte. Nu va pot promite nimic, dar de un lucru sa fiți sigur, ca la fiecare meci îmi voi da tot ce am mai bun ca sa va ridicați de pe scaune fericiți și sa va duceți acasă bucurosi știind ca Botoșaniul a câștigat printr-un fotbal frumos, a declarat Marian Târşa pentru BotosaniExclusiv .