Oamenii politici, exemple de ”Așa Nu”!

Angajările din sistemul bugetar sunt influențate politic, iar cei care acced în funcții și demnități publice sunt incompetenți și neprofesioniști.”

Acuzațiile îi aparțin primarului comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, coordonator al filialei județene Pro România la Botoșani. În cadrul unei conferințe de presă, Dumitru Chelariu i-a acuzat de impostură și incompetență pe membrii partidelor politice promovați în funcții și demnități publice.

Dumitru Chelariu a lansat un atac dur la adresa clasei și clientelei politice și a declarat că adevărații profesioniști nu mai au loc în funcții și demnități publice din cauza clientelei politice, a lipitorilor de afișe. Iar efectele negative lovesc în noua generație, pentru că aceste pile ale șefilor de partide au început să devină un model negativ pentru tinerii din România. Pentru că așa merg lucrurile, tot mai mulți tineri vânează funcții obținute ușor, fără ani de muncă, fără experiență sau studii.

Dumitru Chelariu, coordonator al filialei județene Pro România, afirmă că sistem clientelar politic este responsabil de prostul mers al lucrurilor în România, iar singura soluție prin care poate fi combătut este sancțiunea prin vot la alegeri.