Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani își reia de astazi activitatea cu publicul

De astăzi, ​Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani ​și-a reluat ​ ​activitatea de relații cu publicul​. Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte categorii de persoane care au acces, pe bază de user și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

​Ghișeele din Boto​șani vor funcționa, începând ​de astăzi, după următorul program: ​ pentru preluări acte​, de ​l​uni ​până joi​, între orele 08:30 – 14:00​ și ​vineri: 08:30 – 13:00​, iar pentru eliberări ​​ de luni până joi​ , între orele 11:00 – 16:00​ și vineri: 09:30 – 13:30​.

Totodată, conducerea OCPI Boto​șani își va relua programul de audiențe în regim normal, începând cu aceeași dată.

Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare și prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poștă.

​În ceea ce prive​ște lucrările de cadastru sistematic, la nivelul comunei Bălușeni au fost afișate, începând cu data de 27.05.2020, lucrările ce au fost finalizate la nivelul sectorelor cadastrale nr. 18, 19, 33 și 34, pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei comunei Bălușeni.

De asemenea, la Primăria orașului Darabani, începând cu data de 18.06.2020, tot pentru o perioadă de 60 de zile, vor fi afișate lucrările finalizate în sectorul cadastral nr. 89.

Precizăm că persoanele interesate, pot formula contestații și cereri de rectificare ale documentelor tehnice, care vor fi depuse la sediul primăriilor menționate mai sus.