OVIDIU PORTARIUC, mesaj pentru FLUTUR: „E final de linie, domnule Flutur! Mergeți acasă, să fiți santos și să creșteți nepoții!

Într-o postare pe facebook, fostul edil al Botosaniului, Ovidiu Portariuc ține să-l felicite pe Cosmin Andrei, câștigătorul de la alegerile locale la funcția de primar al municipiului, dar transmite și un mesaj plin de ironie la adresa lui Cătălin Flutur.

Felicitări, Cosmin! Am așteptat până astăzi, pentru a fi finalizată numărarea voturilor! Am văzut, din păcate cum fostul primar se agață de putere, neavând puterea de a recunoaște ingrangerea!

It’s over, Mr.Flutur! De dat asta e gata! Între noi a rămas un scor egal de 1-1, dar acum ați pierdut în prelungiri! E final de linie, domnule Flutur! Mergeți acasă, să fiți santos și să creșteți nepoții! Se încheie un cicul de 20 ani de politică la Botoșani și începe unul nou, cu oameni tineri precum Cosmin Andrei sau Doina Federovici. E timpul lor să demonstreze că lucrurile pot fi făcute și în alt mod!

Felicit botosanenii, că au ales un primar tânăr, energic, educat, modern, ambițios, în care am toată încrederea. Cosmin Andrei va face o figura frumoasă la Primăria Botoșani, are pregătirea necesară, caracterul potrivit și experiență câștigată în ultimii 8 ani de administrație! Succes, Cosmin! Succes, Botoșani!