Părintele Profesor Constantin Necula va susține joi o conferință la Botoșani

Părintele Profesor Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu, va susține joi, 10 ianuarie, o conferință la Botoșani.
Evenimentul”Tinerii și Libertatea. Provocări și soluții” va avea loc la ora 18.00 la casa de Cultură a Sindicatelor și este organizat de Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” Botoșani și Asociația „Dăm viață viselor”. Intrarea este liberă

Preotul Constantin Necula este unul dintre conferențiarii cei mai populari și îndrăgiți, susținând peste 150 de conferințe personale cu diverse teme în marile centre culturale ale țării cum ar fi: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, București, Craiova, Brașov și altele. Este mereu prezent pe teren, între tinerii generației sale și a noastre, în școli și licee.
De aceea, organizatorii așteaptă câţi mai multi invitați la această întâlnire cu părintele Necula, care, prin forţa discursului şi puterea de convingere are capacitatea de a motiva generaţii de tineri, de a întări gândirea pozitivă faţă de problemele actuale ale societăţii noastre.
***
Pr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu, s-a născut la 19.07.1970 la Brașov, fiind absolvent și doctor în teologie, din anul 2004, al acestei prestigioase facultăti precum și cadru didactic, la secția catehetică – omiletică, în cadrul aceleiași distinse școli teologice. A făcut studii de specializare la Padova (Italia) si Versailles (Franta), cursuri de specializare în psihologie generală (1997 – 2000), în probleme legate de maltratarea copiilor (2000 – 2001), dependența de alcool și drog (2000) și altele.

Este autor a numeroase studii și articole, de asemenea co-autor al altor numeroase lucrări de specialitate.