Prefectul Dan Nechifor: ”Ne dorim cu toții ca acest an școlar să se desfășoare în intregime în clasă și față în față cu dascălii voștri”

Prefectul Dan Nechifor a participat la festivitățile de deschidere a anului școlar 2021-2022 în două dintre unitățile școlare din Municipiul Botoșani. Este vorba despre Școala Generală nr. 13 și Liceul de ”Artă Ștefan Luchian”, unde a ținut să transmită scurte mesaje celor prezenți. Reprezenatntul Guvernului în teritoriu a readus aminte despre necesitatea respectării măsurilor de igienă și protecție împotriva virusului SARS-CoV-2, exprimând speranța pe care toți actorii procesului didactic o au pentru noul an: să nu se mai ajungă la școală on-line pentru a nu înregistra noi carențe în procesul de învățare. Dimpotrivă, elevii au nevoie, a precizat prefectul, de eforturi suplimentare pentru recuperarea sincopelor pe care le-a lăsat anul trecut școlar. 


Urându-le mult succes și note mari, Dan Nechifor a invitat dascălii să nu prelungească festivitățile prea mult și să se sune clopoțelul pentru ore.

(Visited 2 times, 1 visits today)