Premierul Florin Citu a fost prezent la Botoșani

Astăzi a fost prezent la Botoșani, în plină campanie electorală a organizației PNL Botoșani, premierul Florin Cîțu. Acesta a venit la exact o zi după alegerile avute de organizația PNL, la municipiu și cu o zi înainte de alegerile de la județ.

Premierul a venit însoțit de președintele CJ din Suceava, Gheorghe Flutur, iar scopul a fost acela de a se intalni cu primarii și reprezentanții din județ ai Partidului Național Liberal (PNL).

Florin Cîţu, candidat si el pentru funcţia de preşedinte la nivel national al Partidului Naţional Liberal (PNL), a dezmintit faptul ca alegerile interne au generat o ruptură în interiorul partidului.

„PNL este un partid puternic şi după alegeri va fi şi mai puternic. Veţi vedea. De fapt, despre asta este vorba în aceste alegeri. De fapt, definim rolul PNL pe scena politică din următorii ani din România”, a declarat Florin Cîţu.

Prezent la întâlnire a fost și noul președinte al organizației municipale, senatorul Cristian Achitei, iar marele absent a fost Costel Soptica, președintele organizației PNL Botoșani.

(Visited 314 times, 2 visits today)