Presedintele Filialei ALDE BOTOSANI, Liliana MINCĂ, a votat la școala din satul ZAHORENI, comuna Manoleasa

Liliana Mincă a venit la vot în jurul orei 19.30 împreună cu familia ei, bunica, mama, sora și nepoții. În cabina de vot a stat doar câteva secunde iar după ce a votat, le-a transmis botoșănenilor să participe la acest referendum pentru modificarea Constituției.

“Astăzi, 6 octombrie 2018, am votat DA pentru că eu, ca femeie, m-am căsătorit cu un bărbat. Așa au făcut și părinții mei și bunicii mei și toți străbunii mei de câteva mii de ani încoace.

 

Am votat DA pentru că respect Biblia. Nu părerile unor ziare sau ale unor televiziuni ci principiile Celui care a spus: Marcu 10:6 – „Dar, de la începutul lumii, Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască.”

Am votat DA pentru ca îi iubesc pe toți oamenii. Și nu pot dori răul la nimeni. Pentru că îi iubesc pe oameni doresc limitarea răului pe care ei îl fac și întoarcerea lor la Dumnezeu.

Am votat DA pentru că doresc ca legile României să se facă după moralitate nu după plăcere. După normal nu după fantezii. După responsabilitate nu după imoralitate.

Am votat DA pentru că atunci când sunt întrebată dacă sunt creștină spun tot DA.”