Prestigiosul „Festival al Bujorului” va fi ANULAT anul acesta. Conducerea Primăriei propune achiziționarea de tablete pentru copii și cadrele didactice

VIDEO:

Prestigiosul „Festival al Bujorului” care avea loc în comuna Cosula, în fiecare an în luna MAI, este ANULAT din cauza ordonanțelor militare și a noului coronavirus.
Anunțul a fost făcut de edilul comunei, care va propune în următoarea ședința de Consiliu Local, ca din sumele care erau alocate cunoscutului festival să fie achiziționate tablete pentru toți elevii și cadrele didactice.

Astfel, elevii cu situații materiale precare din comuna Coșula vor avea șanse de a învăța online, chiar dacă părinții lor nu își permit să le asigure suportul tehnic necesar.

Primarul Mircea Acatrinei oferă, astfel sprijin pentru toate școlile în vederea asigurării celor mai bune condiții pentru elevii care vor susține examenele de capacitate și bacalaureat, și nu numai.

„Transmit consătenilor noștri din comuna Cosula că Festivalul Bujorului nu va mai avea loc anul acesta și propun Consiliului Local ca sumele acordate acestui festival să fie dirijate către școlile din Cosula, pentru elevii din comuna noastră, pentru a achiziționa tablete necesare colaborarii cu profesorii, în mediul online. Consider că este necesar să investim în viitor, pentru învățământul copiilor noștri”, a declarat Mircia acatrinei, priomarul comunei Cosula.