FOTO/ Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei și Consilierii Locali au depus astăzi jurământul

Şedința festivă de învestire astăzi la Casa Sindicatelor din municipiului Botoșani, unde primarul ales, Cosmin Andrei, dar și noii Consilierii Locali au depus jurământul pentru un mandat de patru ani.

La evenimentul de învestire a participat prefectul Dan Nechifor, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, dar si numerosi colegi din primarie.

Vizibil emoționat, în discursul pe care l-a avut, primarul Cosmin Andrei a ținut să mulțumească în primul rând celor care i-au acordat încrederea și l-au votat, colegilor de partid și nu în ultimul rând a mulțumit familiei.

Dragi colegi, am scris istorie la Botoșani. Singur nu aș fi reușit, cum nu voi reuși să realizez proiectele pe care le-am promis botoșănenilor și care, vă asigur, se vor transforma în fapte. Și pentru asta am nevoie de aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Botoșani și de oameni buni și profesioniști cu ajutorul cărora îmi doresc să pornim motoarele la turație maximă, cât mai curând”.

Ședința a fost condusă de decanul de vârstă Călin Bosovici și de cei mai tineri consilieri locali Gabriel Tănase și Mircea Magdalena.