Prognoza meteo pe trei zile: Vremea va intra într-un proces de răcire

De astazi, vremea va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza , seara și noaptea, când local va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, din sud-vest ziua și din nord-vest noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 18 de grade, iar minimele vor coborî până spre 9 grade.

Pentru ziua de duminica,vremea va continua să se răcească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări din nord-vest în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 15 de grade, iar minimele vor coborî până spre 8 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață, posibil burniță, iar local va ploua, în general slab cantitativ.

Luni, vremea va continua să se răcească și va deveni instabilă. Cerul va fi mai mult noros, ziua se vor semnala ploi locale, vor fi condiții de ceață, iar noaptea ploile se vor semnala pe arii extinse și vor fi importante cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale din sector sud-estic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 12 de grade, iar minimele vor coborî până spre 7 grade.