Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Pentru astazi cerul va fi mai mult noros. Ziua si in prima parte a noptii, local, vor fi conditii de producere a cetii. Pe spatii destul de extinse, mai ales seara si noaptea, se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare. Local acestea vor fi mai insemnate cantitativ. Vantul se va orienta treptat dinspre nord-vest, iar noaptea va prezenta intensificari, rafalele putand atinge si depasi viteze de 55..65 km/h. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 3 grade, iar minimele vor cobori pana spre 1 grad.

Pentru ziua de miercuri vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult noros si pe spatii destul de extinse, indeosebi in prima parte a zilei, se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare. Local acestea vor fi mai insemnate cantitativ. Mai ales ziua si in prima parte a noptii, vantul va prezenta intensificari din nord-vest. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 2 grade, iar minimele vor cobori pana spre -2 grade.

Pentru ziua de joi cerul va fi variabil ziua si mai mult noros noaptea cand pe spatii restranse va ninge.
Vantul va sufla slab si moderat din sector predominant sudic, cu posibile intensificari in a doua parte a zilei si in prima parte a noptii. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 0 grade, iar minimele vor cobori pana spre -9 grade. Spre dimineata, local, vor fi conditii de producere a cetii.