ProMold – Programul pentru Dezvoltarea Moldovei prezentat de Varujan Vosganian, într-o conferință de presă la sediul ALDE – Botoșani

VIDEO:

Varujan Vosganian prezent astăzi într-o conferință de presă la sediul ALDE a ținut să prezinte în față presei botosanene proiectul pe infrastructură, pentru zona Moldovei, în opinia domniei sale.

Acesta a prezentat varianta unei infrastructuri bazate pe reabilitarea și modernizarea cailor ferate, caresă lege Moldova de București prin trenuri cu viteză sporită, dar nu a renunțat nici la ideea de a dezvolta transportul rurier prin înființarea autostrăzilor și a drumurilor express care să lege Transilvania de Moldova și nordul țării de capitală.

„În opinia mea este unul din cele mai importante proiecte pe care să le aibă România, să unim Bucureștiul de capitalele provincilor istorice. Cai ferate rapide cu o medie orară de cel puțîn 120KM/h. Lucrul asta ar schimba modul de viață al multor români, calea ferată e cea mai rapidă, cea mai confortabilă, cea mai sigură, cea mai ieftină”, a declarat Varujan Vosganian .