PSD a prezentat lista cu candidatii pentru alegerile europarlamentare. Pe primele locuri: Rovana Plumb, jurnalista Carmen Avram si Claudiu Manda

Social-democraţii au validat, luni, lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, cu câteva zile înainte de finalizarea procedurii de înregistrare a listelor la Biroul Electoral Central. Lista este deschisă de Rovana Plub, urmată de jurnalista Carmen Avram, Claudiu Manda și pastorul Chris Terhes. Liderul PSD a anunţat că va avea loc o remaniere, pentru a le schimba din funcţie pe Rovana Plumb şi Natalia Intotero.

Lista completa a candidaţilor PSD la europarlamentarele din luna mai, care a fost validată în reuniunea Comitetului Executiv al PSD are următoarea componenţă: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Mariana Bălănică, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Alin Pavelescu, Augustin Ioan, Cătălin Grigore, Roxana Paţurcă, Oana Florea, Dragoş Cristian, Macaveiu Mihai Ion, Liviu Brăiloiu, Florin Manole, Ion Voinea, Horia Grama, Alexandru Popa, Aida Căruceru, Gheorghe Tomoiagă, Anca Daniela Raiciu, Calenţaru Nasi, Cristina Tărteaţă, Petru Moţ, Luminiţa Ţundrea, Iacob Emanuel, Cătălin Unciuleanu, Gabriel Bogdan Răducanu, Andrei Sima.

„Aceasta este ordinea aprobată, fiecare candidat de pe listă a fost supus la vot şi votat uninominal, listă care mâine, împreună cu cele 1,35 milioane de semnături care au fost strânse, vor fi depuse la Biroul Electoral Central.
România și românii au nevoie de o echipă de europarlamentari care să le reprezinte cu adevărat interesele în Parlamentul European!

PSD a validat astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului, lista de candidați pentru alegerile europarlamentare care se vor desfășura pe data de 26 mai.

Sunt mândră că social-democrații români se vor prezenta în fața electoratului cu o echipă de oameni competenți, cu experiență profesională în domenii diverse. Oameni care să se lupte în cadrul acestui for european în folosul cetățenilor României, și nu împotriva românilor!”, declarat senatorul Doina Federovici.