Săptămâna viitoare vor fi achitate toate facturile cu privire la PNDL 1 și PNDL 2

Liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că săptămâna viitoare, Executivul va emite un act normativ prin care se vor achita toate facturile cu privire la PNDL 1 și PNDL 2.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu premierul României, președintele PSD, doamna Viorica Dăncilă, s-a luat decizia ca săptămâna viitoare să se emită un acest act normativ și să nu mai fie nici ceea mai mică discuție cu privire la acest aspect. Săptămâna aceasta, Executivul a emis o Hotărâre de Guvern prin care UAT-urile din întreaga țară au primit sumele necesare pentru plata salariilor, pentru plata însoțitorilor persoanelor cu handicap și nu în ultimul rând pentru plata indemnizațiile persoanelor cu dizabilități. Pentru județul Botoșani a fost alocată suma de 22.376.000 lei, mai bine de jumătate din această suma a fost alocată Primăriei Municipiului Botoșani. Guvernul României acoperă și această parte de cheltuieli, strict pentru UAT-urile care conform bilanțului contabil au avut nevoie de aceste sume.” a declarat senatorul Doina Federovici.

Președintele PSD Botoșani a afirmat că Guvernul nu a împărțit acești bani doar primarilor PSD, dovadă banii primiți de primăria Municipiului Botoșani.