Scandal MONSTRU între Rareș Bogdan și Marius Budăi, în direct, la un post național de televiziune

Marius Budăi, ministrul Muncii, și Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, s-au confruntat, duminică seară, la România TV. Disputa a pornit de la Legea pensiilor, dar și de la realizările făcute de PSD și actuala guvernare.

Cei doi s-au contrat extrem de dur, iar europarlamentarul i-a acuzat pe cei din PSD că au furat și i-a amenințat că vor ajunge alături de Liviu Dragnea. În schimb, Budăi a spus că cei din PNL amenință bugetarii și pensionarii cu tăieri, dar și alte beneficii ale cetățenilor.


Marius Budăi: Pentru că m-ați jignit domnule Rareș Bogdan, îmi permit să vă opresc. Să îmi spuneți care e minciuna?!

Rareș Bogdan (n.r. pe un ton răstit): Ascultați-mă cu atenție! Acum vorbesc eu!

Marius Budăi: Eu vă ascult, dar să îmi spuneți care este minciuna, că așa să vorbiți fără formă și fără fond… Eu nu vă permit să mă faceți mincinos.

Rareș Bogdan: (…) Pentru ceea ce ați făcut dumneavoastră și pentru bătaia de joc și pentru furturile pe care le-ați făcut, veți ajunge exact acolo unde vă este locul toți.

Marius Budăi: Ce furturi am făcut eu? Văd că vorbiți aiurea total!

Rareș Bogdan: Alo? Dumneavoastră mă ascultați? (…) În direct, la televizor, vă spun că v-ați bătut joc de viitorul acestei țări.

Marius Budăi: Vă rog să spunți cu subiect și predicat.

Rareș Bogdan: Nu înțelegeți? Vă trimit la școală.

Marius Budăi: Spuneți-mi ce am furat eu?!

Rareș Bogdan: Sper să ajungeți lângă Dragnea toți!

Marius Budăi: Și ce am mințit eu? N-ați zis voi de la PNL că nu mai trebuie vouchere de vacanță? (…) Nu-mi vine să cred așa ceva! El îmi spune mie că am furat, ce dialog este acesta? Arătați-mi că am mințit și continuăm dialogul. Haideți să ducem dialogul într-o notă civilizată.

Rareș Bogdan: Ați mințit spunând că PNL vrea să taie voucherele de vacanță, să taie pensiile. Vă rog din suflet să nu generalizați la poziția oficială a PNL o declarație a unui membru.

Marius Budăi: Haideți să avem un dialog civilizat. Ați spus că sunt mincinos.

Rareș Bogdan: Ați afirmat că PNL vrea să taie salariile sau pensiile în România.

Marius Budăi: Sunt declarații ale colegilor dumneavoastră care au spus că trebuie să vedem dacă mai aplicăm legea salariilor și legea pensiilor. N-am ce să discut cu un om care m-a făcut mincinos și hoț.