SCANDALUL MOMENTULUI! Un secretar de stat, acuzat că ar fi protejat de controale două companii private

Ministerul Transporturilor și Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) sunt în mijlocul unui scandal de corupție care s-a lăsat cu un denunț la procurori.

Dupa cum scrie PS News, vizati in scanadalul momentului ar fi implicati fostul sef al RAR Botosani, Zoltan Ioan Barna, actual director al Direcției Supraveghere, Control și Monitorizare de la ISCTR, fostul senator Viorel Grigoras, in momentul de fata secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Presedintele PNL Botosani, deputatul Costel Soptica.

Potrivit denunțului, Zoltan Ioan Barna a intervenit asupra controlului pentru a nu verifica cele trei companii. De asemenea, Zoltan Ioan Barna le-ar fi spus celor doi inspectori din județul Olt că a fost sunat de secretarul de stat Grigoraș Viorel și de Costel Șoptică, pentru a interveni în cazul acestui control.

Valentin Cristian Moise și Gelu Nedelcu au efectuat, pe 28.10.2020, controlul în Slatina, la firma SC Old&New Construct SRL, unde au descoperit că un autovehicul al companiei nu avea toate actele necesare. Zoltan Ioan Barna l-a sunat insistent pe Gelu Nedelcu pentru a-i reaminti de discuția lor. De asemenea, Valentin Moise relatează că Ungureanu Mihai, administratorul companiei SC Old&New Construct SRL, ar fi confirmat că a sunat la secretarul de stat Grigoraș Viorel pentru a-i cere să intervină în cazul acestui control, se arată în denunțul aflat în posesia PS News.

VEZI MAI MULT:https://psnews.ro/document-caracatita-coruptiei-din-ministerul-transporturilor-un-secretar-de-stat-acuzat-ca-ar-fi-protejat-de-controale-doua-companii-private-482916/