Seara Filmului Alpin la Botoșani

Eveniment în premieră la Botosani. Sâmbătă, 9 februarie 2019, Botoșaniul va fi gazda evenimentului “Seara Filmului Alpin”, eveniment organizat de Asociația Ghizilor din Bucovina în colaborare cu Clubul Photo “Montaniard” Botoșani și The Newsroom Bar.

Într-un cadru amical, de la ora 19.30, fie că sunteți, sau nu, pasionați de munte, veți  avea ocazia să vizionați “Mountain”,  un documentar de excepție, cu tematică montană precum și o prezentare de fotografie montană, prezentare susținută de fotografi botoșăneni actuali și foști cursanți în cadrul proiectului “Academia de munte”.

    “Probabil știți deja cât de mult iubim munții și activitățile outdoor. De aceea căutam orice prilej de a împărtăși pasiunea noastra celor din jur. Pornind de la această dorință s-a născut evenimentul Seara Filmului Alpin Botosani, care ne dorim sa devină unul cu tradiție an de an. Aceste seara își doreste să fie un prilej și de socializare, să adune cât mai mulți prieteni la un pahar de vin fiert în fața micului ecran. Nu contează cât de împătimiți sunteți de munți, contează să veniți să vă bucurați alături de noi. Toate acestea pentru că iubim prietenii, cărările de munte și ne place să ne petrecem timpul liber frumos și cu sens. E prilej de rendez-vous cu iz de cinema”, ne-au informat organizatorii.

Evenimentul este unul la a doua ediție, o prima edție având loc în luna februarie, 2017, la Fălticeni.