FOTO / SENATOR COSTEL SOPTICA: „Astăzi începem campania de strângere de semnături pentru președinția domnului Klaus Iohannis, pentru o Românie normală, pentru o Românie care a fost reprezentată cu demnitate la nivel internațional”

Liberalii au dat start campaniei de strangere de semnaturi pentru sprijinirea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale care vor avea loc la finalul acestui an.

Președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Soptica a fost prima persoana din cadrul partidului care a semnat lista, declarand: „Un target la nivel național este de peste 2 milioane de semnături iar la nivel județean ne dorim să strângem între 46.000 și 50.000 de semnături”, a declarat parlamentarul.

Senatorul Costel Șoptică, a mai spus că nu întâmplător a ales ziua de 10 august pentru a da startul precampaniei electorale.

„De ce 10 august? Pentru că pe 10 august anul trecut a fost un eveniment de cotitură. Mă refer la ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei. Și astăzi este o activitate la București, tot organizată de către cei din diaspora. Nu am fost în stare să-i așteptăm cu flori ci i-am așteptat cu gaze în Piața Victoriei. După 1995-1996, acești oameni care constituie diaspora au trimis bani în țară și au contribuit la creșterea nivelului de trai. Astăzi începem campania de strângere de semnături pentru președinția domnului Klaus Iohannis, pentru o Românie normală, pentru o Românie care a fost reprezentată cu demnitate la nivel internațional. Președintele României are anumite prerogative iar Klaus Iohannis s-a încadrat în aceste prerogative, fiind un mediator și nu un președinte jucător. Aceasta este normalitatea. Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale fără niciun fel de problemă. Toți românii care își doresc normalitatea, democrația și o țară în care să-și poată crește copiii, o țară în care educația să ocupe rolul pe care trebuie să-l ocupe, mediul economic să-și reia ceea ce trebuia să se întâmple și până acum, vor veni și vor vota Klaus Iohannis”, a mai declarat senatorul Soptica.