FOTO / Senatorul Doina Federovici: „Am votat împotriva aroganței și sfidării, împotriva celor care încalcă regulile democrației și Constituția”

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici a participat azi la votul pentru alegerea preşedintelui României. În jurul orelor 12.00, senatorul Doina Federovici, a fost prezenta cu familia la secția de votare cu numărul 64 de la școala nr. 1 Botoșani, pentru a-și exercita dreptul prevăzut de Constituția României.

La ieșirea de la urne, parlamentarul a declarat: „Am votat împotriva aroganței și sfidării, împotriva celor care încalcă regulile democrației și Constituția. Am votat împotriva celor care disprețuiesc cetățenii, împotriva celor care se tem să stea de vorbă cu oamenii și cu presa.
Am votat pentru schimbare, pentru un președinte al tuturor românilor, care a fost în județul Botoșani de mai multe ori pentru a se întâlnii cu oamenii.
Am ales un președinte care să fie garantul respectării legii fundamentale a statului român, care să genereze echilibru și să continue îmbunătățirea nivelului de trai pentru fiecare român. Avem nevoie de un președinte care să nu mai genereze ură și dezbinare între români, să nu mai împartă cetățenii între ai mei și alții.
Am votat pentru un președinte care a arătat că este interesat de creșterea nivelului de trai al fiecărui român și care nu i-a denigrat niciodată pe români și a apărat întotdeauna România. Am votat pentru un președinte care ține cu românii și luptă pentru români; un președinte care reprezintă România cu demnitate.
Am votat pentru un președinte, cu credința de neclintit în valorile democrației și care este un om de bună credință care iubește România și românii
„.