FOTO / Senatorul Doina Federovici: „Am votat pentru singurul candidat care este în stare să oprească valul de austeritate care a început să lovească țara noastră de o săptămână”

La urnele de vot a ajuns astăzi şi senatorul Doina Federovici, preşedintele organizaţiei judeţene PSD. In jurul orelor 12.00, senatorul Doina Federovici, a fost prezența cu familia la secția de votare cu numărul 64 de la școala nr. 1 Botoșani, pentru a-și exercita dreptul prevăzut de Constituția României.

„Am votat pentru un președinte care ne-a arătat că este un bun român, cu o credință de neclintit în valorile democrației, liderul unei echipe cu un portofoliu de realizări importante și viziune modernă.
Am ales candidatul care a dat dovadă că este interesat de promovarea tradițiilor românești și respectul pentru istoria acestui neam.
Am votat pentru singurul candidat care este în stare să oprească valul de austeritate care a început să lovească țara noastră de o săptămână.
Județul Botoșani și toată țara are nevoie de un președinte care să fie în primul rând un bun român, care să iubească oamenii și să se afle în permanență printre ei. Avem nevoie de un președinte al tuturor românilor care să pună capăt urii și dezbinării între români, care să apere drepturile câștigate de români în ultimii 3 ani!”, a declarat presedintel PSD Botosani, senatorul Doina Federovici.