SENDRICENI: Tabăra de neuitat pentru o sută de copii din comună -VIDEO/FOTO

VIDEO:

Inițiativă lăudabilă a Primăriei Sendriceni, care, în colaborare cu parohiile din comună au organizat o tabara de neuitat pentru o sută de copii din toata comuna.

Activitatea s-a desfășurat la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță sub îndrumarea unor inimoși voluntari care au încercat în aceste patru zile să aducă zâmbetul și fericirea pe chipul copiilor.

Tabăra de vară „Șendriceni 100”, la care au participat cei 100 copii din toate satele comunei Șendriceni a fost organizată cu ocazia aniversării a 100 ani de la Marea Unire.

„Au fost 4 zile în care copii au participat la diverse activități culturale ,sportive, educaționale, karaoke, iar la finalul taberei toti copii au participat la un frumos foc de tabără. Alături de noi au mai fost și formațiile : Fanfara MOȘTENITORII din Dorohoi , condusă de inimosul învățător Bradu Vasile și Formația de dansuri HORLĂCEANCA, din Șendriceni, cărora le mulțumim pentru frumosul program artistic susținut.
Mulțumesc tuturor sponsorilor din comuna Șendriceni care au contribuit la acest frumos eveniment, fără de care această activitate nu ar fi putut avea loc.
Mulțumesc din inimă minunaților voluntari care au depus tot efortul ca acești copii să aibă parte de 4 zile de vacanță minunate.
Mulțumesc preoților Marius Onofrei și Florin Pleșca , care au fost alături de copii în aceste zile”, a declarat Marin Dohotariu, primarul Comunei Sendriceni.

FOTO: