Spectacol total făcut de botoșăneni pe Municipal. Poli Iași-FC Botoșani 0-3

În ultimul meci din etapa a XIII-a a Ligii 1, FC Botoșani a reușit în fața propriilor suporteri să învingă in derbyul moldovei pe rivala Poli Iași cu scorul de 3-0.

Golurile botoșănenilor au fost marcate de Rodriguez(min.43), Roman(min.53 ) și Ofosu (min. 68 ).

În minutul 23, în urma unui fault meciul a fost la un pas de întrerupere. Fanii celor două echipe au fost aproape să se ia la bătaie chiar în tribune.
Meciul nu s-a reluat decât după ce fanii ieșeni au fost evacuați cu forța de către scutieri.

Din păcate, încă o dată s-a dovedit că mai avem mult până să ne educăm. Ați văzut ce s-a întâmplat în tribune, vii la noi acasă, te punem la masă și faci ce faci în tribune, e o rușine mare. Noi, gazdele, nu sunt vinovați că vine cine vine în tribune, cu soții, cu copii și tu faci asta. Sunt lucruri la care suferim la nivel de educație”, a spus Marius Croitoru.

La finalul meciului Marius Croitoru a ținut să mulțumească jucătorilor pentru pentru partida făcută: „Meritul e al lor, al jucătorilor, s-au ridicat la nivelul partidei pentru că e derby-ul nostru. În fotbalul din România nu face nimic diferența decât atitudinea. Afară mai ai nevoie și de altceva, dar în România, ceea ce face diferența e atitudinea.

Miron este liderul de vestiar, e liderul meu, de asta i-am și încredințat și banderla, chiar s-a simțit, chiar dacă a avut o perioadă mai mare de inactivitate.

Keyta a primit șansa asta, a meritat-o, s-a pregatit și este de ajuns. Trebue să ia lucrurile bine, să continue pe aceeași linie pentru că, dacă nu va avea constanță, va avea de pierdut„, a spus Croitoru.

FC Botoșani ocupă locul 5 cu 19 puncte, în clasamentul Ligii 1.