Cele mai citite

loader-image
Botoșani
11:33, 19 martie 2024
temperature icon 7°C
cer fragmentat
Humidity 56 %
Wind 27 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 29 Km/h
Clouds Clouds: 57%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:17
Sunset Sunset: 18:24

Ultimele Știri

TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „VASILACHE” ANUNȚĂ SUSPENDAREA ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL PÂNĂ LA DATA DE 16 APRILIE 2020

20 martie 2020 | Eveniment

Având în vedere Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 01 din 11 martie 2020 prin care activitatea cu publicul a instituțiilor de cultură a fost suspendată și Starea de Urgență de pe teritoriul României, în vederea limitării COVID-19, vă transmitem următoarele:

Până la data de 16 aprilie 2020, se suspendă activitatea instituției cu publicul.

Reprezentațiile stabilite se reprogramează şi vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

Programul ”Luna martie – luna povestirilor din copilărie” se decalează.

Toate biletele și abonamentele vândute pentru spectacolele lunii martie sunt valabile pentru reprezentaţiile ulterioare.

Spectatorii care doresc să vizioneze şi în această perioadă spectacolele teatrului pot intra pe platforma https://e-theatrum.com/spectacole-copii/.

Măsura suspendării activității se poate prelungi în funcție de evoluția situației

Teatrul pentru copii şi Tineret „Vasilache” recomandă LUAREA MĂSURILOR DE AUTOPROTECŢIE, iar tuturor persoanelor care au fost în ultimele 14 zile în zone cu risc de infecție cu Coronavirus COVID-19 sau au intrat în contact cu persoane testate pozitiv cu acest virus SĂ RĂMÂNĂ ÎN IZOLARE VOLUNTARĂ LA DOMICILIU pentru o perioadă de 14 zile și SĂ EVITE CONTACTUL CU ALTE PERSOANE. Dacă în acest interval apar simptome precum febră, cefalee și tuse seacă, persoana este obligată să apeleze serviciul de urgență 112 și să informeze asupra situației.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE (0800 800 358) destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul Coronavirus COVID-19. Apelarea numărului unic de urgență 112 este doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații cetățenii sunt rugați să apeleze linia TELVERDE.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri