Teatrul „Vasilache” vă invită la spectacolul „Pupăza din tei”

Vă invităm să vizionați la Teatrul „Vasilache” spectacolul „Pupăza din tei”,  după Ion Creangă, în zilele de:

– joi – 30 septembrie  2021 – ora 18:00

– sâmbătă, 2 octombrie şi  duminică, 3 octombrie 2021- ora 11:00

Spectacolul „Pupăza din tei” este realizat de Ion Sapdaru. Scenografia  este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, fragmente muzicale Constantin Lupu.

În distribuția spectacolului îi puteţi vedea pe actorii : Pavel Petraşi, Adelina Cojocariu, Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu şi Cosmin Tanasă.

          „Această piesă este o adaptare după celebrul  roman autobiografic al lui Ion Creangă „Amintiri din copilărie”. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor”. (Ion Sapdaru, regizor artistic)

Spectacolul se adresează tinerilor.

 

Preț bilet 12 lei

 

✅ Accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricţii medicale.

✅ Accesul însoţitorilor adulţi se face dacă:

✔ sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

✔ prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

✔ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2;

Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)