Un NOU laborator Real-Time PCR va fi construit în curtea Secției de Boli Infecțioase

Consiliul Județean a decis construirea unei clădiri noi care să deservească Laboratorul de Microbiologie de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, care acum funcționează în condiții necorespunzătoare.

Consilierii județeni vor vota, miercuri, predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții, care va finanța acest obiectiv.

Proiectul are o valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei,iar noua unitate va avea o suprafață de peste 230 de metri păstrați, împărțită în două zone funcționale majore: una destinată personalului și una destinată preluării și prelucrării probelor biologice.

„Acest laborator va aduce beneficii atât în cadrul Spitalului Județean, completând pachetul de servicii medicale puse la dispoziție de către unitatea medicală, cât și la nivel de municipiu. Acest laborator va aduce beneficii în cadrul Spitalului Județean, completând pachetul de servicii medicale puse la dispoziție de către unitattea medicală. „, a declarat Doina Feerovici, președintele CJ Botoșani.

(Visited 83 times, 1 visits today)