Un primar de toată isprava. Ce a făcut un ȘEF de comună pentru bătrânii din comunitate – GALERIE FOTO

Este vorba despre primarul comunei Avrameni, Ioan Bucatariu, care, în urma fenomenelor meteorologice extreme de temperaturi scăzute dar și ninsori ambundente, a mobilizat muncitorii din cadrul primăriei dar și consilierii locali și a pornit pe la casele celor bătrâni și neajutorați.

AJUTOARELE au tăiat lemne pe care le au adus în case, au desfundat alei și cai de acces către anexele gospodărești, au adus apă suficientă în camerele în care aceștia sunt efectiv blocați în cele mai multe cazuri, s-a dat mâncare păsărilor și multe alte lucruri au făcut băieții în scopul de a ușura existența acestor bătrâni.

„Acest gen de activitate va continua în zilele ce urmează deoarece în casele acestor bătrâni dar și a copiilor mici vor poposi asistentele comunitare din cadrul primăriei care vor verifică stare de sănătate a acestora și vor face tot ce e necesar pentru a îndrepta situația acolo unde se va impune. Să nu uităm să mulțumim și domnilor consilieri Pădurariu Adrian și Vinachi Virgil care și-au adus aportul în toată această acțiune. Felicitări tutror și Dumnezeu să le dea sănătate acestor oameni ca își îndreaptă atenția către cei neajutorați de fiecare dată când situația o cere”, a declarat primarul comunei Avrameni, Ioan Bucatariu.

GALERIE FOTO: