Un protocol de înfrățire semnat, 25 de Cupluri de Aur premiate si multă distractie la Ziua comunei Hudești – FOTO&VIDEO

VIDEO:

Prilej de mare sărbătoare duminică, la Hudesti. Ediția a-V-a a debutat cu un moment artistic oferit de fanfara de la Suharau, apoi, primarul Viorel Atomei și reprezentanții Consiliului Local au oferit diplome și premii celor 25 de cupluri care anul acesta au făcut 50 de ani de căsătorie.

Fiind și an de mare sărbătoare pentru toți românii, autoritățile locale au semnat și un protocolul de înfrățire cu localitatea Șaucă din Republica Moldova. Localitatea Șaucă este în nord-est-ul Republicii Moldova, pe malul Nistrului, face parte din Raionul Ocnița și are 1750 de locuitori.

Prezenţi laacţine au fost şi prefectul Dan Şlincu dar şi Costel Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

Tuturor celor prezenţi în Parcul Frank le-a fost pregătit un program pe cinste deschis de fanfara de la Suharău, urmaţi de ansamblul Arcanul al Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, Rapsozii Botoşanilor, Cosmina Lupu, Bianca Nazare, Ansamblul Hudeşteanca, dar şi Nicu Mâţă, din Republica Moldova, Oana Creţu, Alexandru Brădaţan şi Ansamblul Bucuria din Noua Suliţă Ucraina. Seara s-a încheiat cu discotecă în aer liber

GALERIE FOTO: