Ursul păcălit de vulpe doar  la Teatrul „Vasilache”

În această săptămână actrița Renata Voloșcu  vă invită să vizionaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” spectacolul  „Ursul păcălit de vulpe”,  după următorul program:

–  joi, 14 ianuarie 2021, de la ora 18:00

– vineri, 15 ianuarie 2021, de la ora 18:00

– sâmbătă, 16 ianuarie 2021, de la ora 11:00

– duminică, 17 ianuarie 2021, de la ora 11:00

 

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:

Marius Rusu

Alin Gheorghiu

Andrei Bordianu

Reneta Voloșcu

Pavel Petrași

 

  „A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare.

Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul  Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu    Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

 

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei,  în ziua şi la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

Vă rugăm să citiți regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

 

Vă rugăm să nu uitați masca….. dezinfectant vă punem noi la dispoziție!

 

Spectatorul prin achiziționarea biletului de intrare la spectacol acceptă condițiile de desfășurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măștii, precum și respectarea distanțării sociale.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)