Cele mai citite

loader-image
Botoșani
01:31, 19 aprilie 2024
temperature icon 6°C
cer acoperit de nori
Humidity 89 %
Wind 3 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 24 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

USR Botoşani a declanşat campania internă pentru stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale din 2020

20 ianuarie 2020 | Video

Astăzi în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul partidului au fost prezentați o parte dintre candidații care se vor bate la alegerile interne din cadrul partidului pentru ocuparea candidaturii finale la Primaria municipiul Botosani, dar si al Consiliului Judetean.

Astfel, pentru primăria Botoșani in cursa intrena au intrat doi competitori, fiind vorba de Gelu Graur si Marcel Ghiorghita.
VIDEO :

Marcel Gheorghiţă: Membru fondator USR Botoşani, familist convins şi pescar pasionat, inginer energetician in mediul privat, cu un masterat în Inginerie Electrică – Energetică Industrială, a manageriat numeroase proiecte din domeniu.
Gelu Graur: Cunoscut artist şi pasionat motociclist, consilier juridic în mediul privat, fost ofiţer al Poliţiei Române, specialist antidrog, fost lider al contingentului român de poliție din cadrul misiunii ONU în Congo.

De asemenea, pentru candidatura la Judet au intrat in cursa interna Andrei Drancă si Ady Hobjilă.

VIDEO:

Andrei Drancă: Inginer geodez, de 10 ani administrator al propriei firme de lucrări de cadastru şi topografie, a coordonat şi lucrat în judeţele Botoşani şi Iaşi numeroase proiecte edilitare, pasionat de motorsport.
Ady Hobjilă: Absolvent al facultăţii de matematică, a lucrat numai in mediul privat, de 12 ani administrator al propriei firme după ce a plecat dintr-un post de manager IT de la o cunoscută multinaţională.

În urma dezbaterilor interne, până la sfârşitul lunii februarie, USR îşi va stabili prin votul tuturor membrilor filialei locale candidatul pentru funcţia de Primar al municipiului Botoşani şi a listei de consilieri locali şi respectiv prin votul membrilor la conferinţa judeţeană, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani şi a listei de consilieri judeţeni

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri