USR Botoșani a intrat astăzi în campania de strângere de semnături la Președinția României pentru Dan Barna

Filiala USR Botoșani a intrat astăzi în campania de strângere de semnături la Președinția României pentru Dan Barna.

Zeci de membri USR de la Botoșani au ieșit astăzi după amiază pe Pietonalul Unirii și pe celelalte artere importante din Botoșani pentru a cere botoșănenilor sprijin pentru candidatura lui Dan Barna.

„Am dat astăzi la Botoşani şi în filialele din judeţ, startul campaniei de strângere a semnăturilor pentru candidatura lui Dan Barna la Președinția României. Suntem iar în stradă să vorbim cu oamenii și să le demonstrăm că avem puterea și energia să construim alături de ei România pe care o merităm”, apare pe pagina de unei retele de socializare a USR-ului.

Dan Barna – „România are o revoluție neterminată și este datoria noastră să transformăm libertatea pe care ne-au dat-o părinții noștri și în bunăstare, în bucuria și dorința de a trăi în această țară. Vom clădi un stat în care nimeni să nu mai fie deasupra legii, un stat în care instituțiile să fie funcționale, în care să ocupi o poziție de responsabilitate doar pe bază de merit, nu cu pile, cunoștințe, relații. Avem nevoie să întărim statul, să recâștigăm încrederea cetățenilor și, mai ales, avem nevoie să constrium o Românie și o societate care să producă bunăstare și prosperitate pentru români.”