Valeriu Iftime, președintele de la FC Botoșani, a criticat arbitrajul si s-a luat de Gino Iorgulescu, președintele LPF

Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a criticat arbitrajul lui Iulian Dima de la meciul cu Dinamo, scor 0-1.

„Cu VAR-ul câștigă fotbalul. Azi a fost viciere de rezultat. Nu a fost corner la faza golului! În plus, a fost fault! A fost o lovitură cu cotul în cap. Îmi spune acum jucătorul (n.r. Papa). Dinamovistul (n.r. N’Diaye) a sărit cu cotul în capul lui. N’Diaye trebuia să vadă roșu direct înainte de gol. A avut o intrare sălbatică”, a spus Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

Acesta l-a atacat pe Gino Iorgulescu, președintele LPF, care a spus azi că arbitrii din Liga 1 trebuie trimiși la specializare înainte de introducerea VAR în Liga 1.

„Ce instructaj trebuie pentru VAR? E o prostie! Conduci nave cosmice? Ce îi trebuie unui arbitru? Ce e mare știință? Doar să vrem. Nu trebuie mai mult de două zile de pregătire.

Președintele (n.r. Gino Iorgulescu), luat dintr-un somn adânc, spune că nu avem nevoie de arbitraj video și trebuie bani. Fiecare echipă poate da bani din drepturile TV. Eu zic că ne trebuie VAR”, a declarat Valeriu Iftime

www.gsp.ro