Verginel Gireadă RENUNTA la Parlament. Continuă lupta internă în PNL pentru un post de parlamentar

Chiar dacă avea susținere din partea colegilor, iar rezultatele ultimelor alegeri obținute pe colegiul sau îi ofereau un loc eligibil în cursa pentru Parlamentul României, Verginel Gireadă, primarul ales al comunei Mihai Eminescu a anunțat astăzi într-o conferință de presă că renunta la această competiție.

„În urma consultării și a populației și al locuitorilor comunei Mihai Eminescu și a echipei dure a Partidului Național Liberal din comuna Mihai Eminescu de a nu mă mai regăsi pe listele pentru Parlamentul României, pe listele la candidatură. Această decizie nu este una simplă pentru mine. Vreau să îmi duc toate proiectele pe care le am la îndeplinire. Aș dezamăgi o mare o mare parte a populației dacă aș pleca la Parlament. M-am consultat în primul rând cu ei. În condițiile acestea eu sunt un om de partid și am decis să stau să ajut Partidul Național Liberal dar o voi face tot din linia întâi, ca un responsabil de zonă și mă voi implica direct în campanie în județul Botoșani și eu le transmit un mesaj foarte ferm și clar : Dacă partidul mă va desemna să mă ocup de campania electorală la Botoșani va fi o competiție foarte frumoasă cu PSD-ul, dar candidații PNL-ului care nu performează au o mare problemă. Consilierii locali și primarii care nu vor scoate peste scorul partidului eu le spun clar consilierii locali de pe zona care se vor ocupa vor fi da afară toți. Eu le garantez lucrul acesta”, a spus vicepreședinte PNL Botoșani.

Totodată, Gireadă a mai declarat că la nivelul organizației județene a PNL locurile pentru PARLAMENT ar fi cam așa: pentru camera depuatilor, candidați să fie Costel Soptica, pe prima poziție, Dan Oloeriu, primarul orașului Flamânzi, pe locul doi, iar pe trei Cristian Roman.

(Visited 10 times, 1 visits today)