VEZI ce se întâmplă cu autostrada Iaşi – Târgu Mureş

Guvernul a aprobat, joi, o ordonanţă de urgenţă referitoare la autostrada Iaşi – Târgu Mureş, care permite realizarea documentaţiei tehnice pentru acest obiectiv de investiţii, a declarat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

„Principalele obiective ale Guvernului în această perioadă sunt concentrate în deblocarea proiectelor majore de infrastructură şi pentru accelerarea ritmului de derulare a investiţiilor publice în acest domeniu. Astfel, a fost adoptat un proiect de ordonanţă de urgenţă extrem de important pentru ceea ce înseamnă autostrada Unirii – autostrada Iaşi – Târgu Mureş, un proiect de ordonanţă de urgenţă care modifică legea adoptată pentru realizarea acestui proiect de investiţii şi facilitează realizarea documentaţiei tehnice pentru acest obiectiv de investiţii, împărţit în trei tronsoane, respectiv Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Târgu Neamţ – Iaşi Ungheni şi Podul de la Ungheni”, a anunţat Dancă, după şedinţa Executivului, potrivit Agerpres.

Potrivit şefului Cancelariei premierului, „practic, după acceptarea acestui proiect de ordonanţă de urgenţă, se va putea realiza documentaţia tehnică economică, se vor putea realiza studiile de fezabilitate care să permită derularea acestor proiecte”.

Potrivit şefului Cancelariei premierului, „practic, după acceptarea acestui proiect de ordonanţă de urgenţă, se va putea realiza documentaţia tehnică economică, se vor putea realiza studiile de fezabilitate care să permită derularea acestor proiec>te”.

www.stiripesurse.ro