Viceprim-ministrul României, Daniel Suciu: „Când investim 150 de miliarde de lei vechi, mă aștept că domnul primar să-și facă treaba, pentru că bani are”- VIDEO/FOTO

VIDEO:

Viceprim ministrul României, Daniel Suciu, care este și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a vizitat Spitalul de boli Cronice și îngrijiri paliative care se construiește în vecinătatea Spitalului de Recuperare.
Obiectivul este realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții și ar trebui să se finalizeze în 20 februarie 2020.
Vicepremierul a cerut conducerii Primăriei să își onoreze obligațiile contractuale și să finanțeze racordarea la utilități atât a Spitalului, cât și a celorlalte investiţii finanţate în Botoşani prin CNI.

Vicepremierul a atras atenția constructorilor să nu mai subliciteze contractele pentru care cer ulterior sume suplimentare, pe motiv că acestea sunt insuficiente pentru finalizarea lucrărilor.
Daniel Suciu a invocat Ordonanța 114 care aduce avantaje salariale în domeniul construcțiilor, dar și modificările care vor fi aduse la Legea Achizițiilor și care vor interzice constructorilor care denunță contractele să mai participe la licitație în următorii 3 ani.
Oficialul a adăugat că, la ora actuală, nu există factură emisă de constructori care să fie plătită în termen mai mare de 20 de zile.

„Ministerul Dezvoltării Regionale nu este nici şantajat, nici ameninţat…pana la intrebarea lui Marius

FOTO: