VIDEO/FOTO Astăzi a fost desemnat noul Administrator Public al Județului

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Echipa de la conducerea Consiliului Judeţean Botoșani este în formulă completă. Astăzi a fost desemnat noul Administrator Public al Județului, în persoana lui Cristian Nistor. Doina Federovici, președintele Cj Botoșani:

„Astăzi am semnat dispoziția prin care Cristian Nistor, consilier județean al PSD, va prelua funcția de administrator public al județului. Alegerea lui Cristian Nistor s-a făcut în urma unei lungi analize, am ținut cont de mai multe criterii de performanță”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Experiența și succesul înregistrat de Cristian Nistor în derularea proiectelor europene vor constitui un avantaj pentru perioada care urmează, când vor fi deschise noi linii de finanțare europene pe care județul trebuie să le atragă pentru dezvoltare.

„Plecăm la drum împreună cu echipa Consiliului Județean, cu angajații Consiliului Județean, în care am mare încredere. Toți, indiferent de culoarea politică, trebuie să tragem în aceeași direcție pentru bunăstarea comunității locale din județul Botoșani”, a declarat Cristian Nistor , administratorul public al CJ Botosani.