VIDEO/FOTO CĂLĂRAȘI: „Nunta de Aur – O jumătate de secol și mai bine, împreună”. ELENA VRAJOTIS: Le doresc tuturor multă sănătate, multe bucurii și un călduros LA MULȚI ANI!”

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

25 iulie a fost o zi de mare sărbătoare pentru comunitatea din Călărași.
Primăria și Consiliul Local au organizat o acțiune dedicată celor mai trainice căsnicii din comună.

Organizată sub egida „Nunta de Aur 2020-2921 – O jumătate de secol și mai bine, împreună”, manifestarea a debutat cu o slujbă religioasă oficiată de preoții din sat, pentru mulțumire și binecuvântarea celor 35 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Este modul nostru de le mulțumi seniorilor noștri, în numele întregii comunități, pentru contribuția pe care au avut-o și o au la ceea ce înseamnă astăzi comuna Călărași. Le doresc tuturor multă sănătate, multe bucurii și un călduros LA MULȚI ANI”, a declarat Elena Vrajotis, primarul comunei Călărași.

Totodată, conducerea primăriei a mai acordat diplome și premii câtorva persoane pentru activitatea depusă în cadrul comunității din care fac parte, iar trei cetățeni au fost, de asemenea, premiați pentru apropierea de venerabila vârstă de 100 de ani.
Printre invitații prezenti la eveniment a fost și senatorul Cristian Achitei.

Sărbătoarea a continuat cu un spectacol aniversar, în care au evoluat soliștii de muzică populară VALENTIN SANFIRA și Celina Gherghelaș, dar și ansamblurile Mladite Călărășene și Balada Nouă .

FOTO:

(Visited 878 times, 4 visits today)