VIDEO/FOTO – Cântec, joc și voie bună la Ziua Comunei Dobarceni. Actorul Victor Yila prezent pentru a patra oară la ziua comunei

VIDEO:

Zi de mare sărbătoare în data de 18 August pentru comunitatea din Dobarceni.
Organizată de primarul comunei Radu Livinschi și Consiliul Local, evenimentul a adunat toată suflarea localității în Parcul „Elena Sturdza”, la cel mai așteptat eveniment al anului.

Sărbătoarea Comunei a început de la primele ore ale dimineții cu întreceri sportive, unde s-au acordat premii și diplome de participare, apoi după orele amiezii toată suflarea comunei s-a mutat la scena amplasata in parcul din localitate pentru a asista la un program folcloric.

Prezent de patru ani consecutiv, renumitul Victor Yila, component al grupului Vouă, s-a ocupat de buna dispoziție . Acesta s-a aratat cucerit de frumusețile locului și bunătatea localnicilor și chiar se gândește mai în glumă, mai în serios la achiziționarea unui teren(vezi declarația din materialul video).

Au răspuns invitației primarului, parlamentarii Costel Soptica, Cristian Achitei, Consilierii Județeni Mirela Saucă și Ada Macovei, primarul comunei Dangeni, Cătălin Rotundu, alți membri PNL.

Evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

GALERIE FOTO: