VIDEO/FOTO Consiliul Județean a alocat 6,5 milioane de lei pentru modernizarea a 2,5 km din DJ 292A, Corlăteni-Dimăcheni

VEZI STIREA IN FORMAT VIDEO:

Peste puțin timp, locuitorii din Dimăcheni vor avea acces în comună pe un drum județean asfaltat în întregime. Și asta pentru că la această dată este în proces de modernizare porțiunea de 2,5 km din DJ 292A, Corlăteni-Dimăcheni.
Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a efectuat astăzi o vizită la fața locului pentru a verifica stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții.

Oficialul a fost însoțit de directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Cătălin Ghiorghian și reprezentantul constructorului câștigat licitația.

„Modernizarea Drumului Județean care face legătura între comuna Corlateni și comuna Dimacheni este în plină desfășurare. Am venit, am verificat stadiul lucrărilor. Lucrările se desfășoară pe o distanță de 2,5 km, iar valoarea acestei lucrări depășește 6,5 milioane de lei. Suntem în grafic cu lucrările, atât la partea de carosabil cât și la podul care face obiectul acestei lucrări. Constructorul ne-a asigurat că lucrările sunt în grafic în acest moment, se va lucra atât cât vremea o să permită, iar în primăvară vom încheia și aceasta porțiune de drum județean”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Pe lângă asfalt, proiectul început în luna septembrie, prevede lucrări de lărgire, îndreptare, balastare a drumului, rigole și podețe. Termenul de execuție este de 8 luni.