VIDEO/FOTO – Crăciunul este sărbătoarea faptelor bune

VIDEO:

Crăciunul este sărbătoarea faptelor bune. Așa ar trebui să fie pentru noi toți. Să dăruim din puținul sau preaplinul nostru și celor care au nevoie. Pentru că sunt atâția oameni care nu au ce pune pe masă în oricare altă zi, și pentru care zilele de Crăciun trec la fel ca …oricare altă zi.  

Oameni cu care soarta nu a fost prea îngăduitoare și pentru care orice sprijin contează. Astfel de oameni au fost vizitați de  social-democrații botoșăneni, care nu au rămas indiferenți la neajunsurile altora.

Încărcați cu daruri pentru copii, dar și pentru cei mari, au pornit spre comuna Prăjeni, pentru a împărți bucurie și speranță în 5 familii nevoiașe. Au, în total, 24 de copii și trăiesc la limita supraviețuirii. Abia dacă au ce pune pe masă. Iar la cadouri nici nu îndrăznesc să se gândească.

Sărbătorile acestea vor fi, însă, altfel. Pentru că binefăcătorii social-democrați, însoțiți de senatorul Doina Federovici,  viceprimarul Mihăiță Iftodi și de Carmen Hliban, coordonatoarea asistentelor comunitare din județ, au fost la toți, din casă în casă și le-au dus alimente, dulciuri, și cadouri pentru copii, inclusiv pentru cei care abia au venit pe lume.

În altă comună, la Ripiceni, 15 familii au, în total, 30 de copii. Duc o viață grea, cu posibilități reduse și cu orizonturi limitate. Și aici, Magia Crăciunului a fost adusă tot de social democrați. Sprijiniți de Elena Cristian, președintele organizației locale PSD Ripiceni, binefăcătorii au dăruit nevoiașilor pachete cu carne, ulei, orez, cozonac și alte bunătăți care le vor umple mesele de Crăciun, celor mici, cadouri și dulciuri și tuturor încrederea că oamenilor, mai ales celor care sunt, la rândul lor, părinți, le pasă! 

GALERIE FOTO: