VIDEO/FOTO Doar la Botosani! S-A DESCHIS primul târg ON LINE de nunți

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Puternic afectati de pandemie, organizatorii de evenimente din Botoșani și prestatoriii de servicii din acest domeniu și-au unit forțele și au lansat oferta anului pentru clienți.

„Acest grup BEST WEDDING Botoșani, împreună cu alte 14 firme din Botoșani am decis să venim în ajutorul mirilor, să ajutăm să economisească timp și bani. Găsesc la noi toți furnizorii disponibili pentru a organiza un eveniment de familie: nuntă ,cumatrie ,botez. Clienții noștri dacă ar veni în grupul nostru beneficiază undeva de 5-6000 de lei reducere, prin contractele făcute cu noi. Pe facebook suntem BEST WEDDING Botoșani- TOTUL PENTRU NUNTĂ TA. Va așteptăm cu drag, fiecare dintre noi răspundem la mesaje cu oferte, cu promoții până la sfârșitul lunii februarie avem o oferta de 10%, ceea ce înseamnă la o nuntă completă undeva la 5000-6000 de lei reducere”, declara ALIN CHIRILĂ, manager ALINO FOTO STUDIO.

Au organizat Primul Târg online de nunți în care și-au prezentat produsele și au lansat promoții pentru clienții care își vor uni destinele în acest an și vor organiza petreceri pentru a marca evenimentul.

„Am dat startul primului târg de nunți on line din Județul Botoșani. Ne-am uit sub denumirea de Best Wedding Botoșani prin care oferim o gama de servicii complexe viitorilor miri. Standul nostru din cadrul târgului de astăzi se adresează viitoarelor mirese precum și nașilor, soacrelor și domnișoarelor de onoare. Oferm rochii unicat, rochii de mireasă special create în atelierul nostru pentru care va oferim o reducere de 10%, pe o perioada de o luna de zile, la viitoarele comenzi”, declara Andreea Cujba, manager VELVET QUEEN ATELIER.

Viitorii miri vor face economii substanțial în acest an, pentru că toți cei 14 antreprenori asociați în grupul Best Wedding vor acorda o reducere de 10% la produsele și serviciile pe care le oferă.

„Chiar dacă este un târg de nunți on line va așteptăm cu multe surprize, reduceri de 10% din valoarea totală a contractului. Iar la semnarea unui contract cu toți asociații din TÂRG de NUNȚI Botoșani reducerea este mult mai mare și avantajoasă pentru clienți”, declara Daniela Viziteu, manager floraria PASSIFLOR.

„Ne-am alăturat grupului BEST WEDDING Botoșani penntru a oferi o culoare și multă distracție evenimentului dumneavoastră. Noi am venit cu oferta de 10% să oferm din portofoliul nostru de prețuri pentru orice eveniment”, declara Andrii Ciprian, Fruit art & Cocktail bar.

Filmările au fost realizate luni în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia și vor fi făcut publice online, începând de joi.

VEZI componența completă a grupului:

AlinoFotoStudio
Velvet Queen Atelier
Cabina Foto Vintage
Diasos Top Distrib (Povestea Vinului)
Hotel Rapsodia
Ramonique Beauty
Scoala de dans G POWER
Passiflor
For MEN SU Misura
Invitații de Nunta si Botez Botoșani
Sonorizare evenimente Botosani
Essenza Bijuterii
Fruit Art & Cocktail Bar
LaBrici.